Introductie

Al meer dan vijftien jaar kunt u voor een nieuwe of gebruikte Fiat bij ons terecht. Sinds 2001 zijn we gevestigd op de grens van Hillegom en Lisse. Op deze unieke locatie hebben we volop de ruimte voor onze showroom en werkplaats. Persoonlijke aandacht en een uitgebreid servicepakket zijn de kenmerken van Autobedrijf B. Joren.

In onze lichte showroom op de begane grond kunt u de nieuwe Fiat-modellen bekijken. In de showroom op de eerste verdieping presenteren we een ruime selectie occasions, die we onder BOVAG- en/of AutoExpert-voorwaarden aanbieden. Ook nieuwe bestelauto’s van Fiat Professional kunt u in onze showroom uitgebreid bekijken.

Onze werkplaatsreceptie vindt u in de showroom op de begane grond. Gespecialiseerde, door Fiat getrainde monteurs verzorgen het onderhoud en eventuele reparaties aan uw auto. Ook voor het onderhoud van uw Lancia hebben wij de juiste kennis en ervaring. Met diverse camperbedrijven in de regio hebben wij afspraken voor service en onderhoud aan campers op basis van de Fiat Ducato. Bij ons is dus ook uw camper in goede handen.

Naar onze contactpagina